Utrecht, 19 september 2017 – Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, versterkt zijn team met Jan-Willem Behrens (48). Hij treedt per 1 oktober in dienst als Sales Director. In deze rol wordt Behrens verantwoordelijk voor business development en verdere uitbreiding in de Benelux en Scandinavië.

Jan-Willem BehrensVóór zijn overstap naar Videns werkte Behrens als Director Business Development bij BT Global Services en bekleedde hij diverse business-developmentfuncties bij Orange Business Services, Trapeze Networks en Verizon. “Videns IT Services is een slagvaardige, dynamische pionier op het gebied van SD-WAN-technologie”, aldus Behrens. “Ik kijk ernaar uit mijn kennis en ervaring bij Videns in te zetten om organisaties te helpen om met OPEX-based oplossingen winst te halen uit de nieuwste ontwikkelingen op netwerkgebied.”

“We zijn erg blij met de komst van Jan-Willem”, zegt Joost van der Struijk, Managing Director van Videns IT Services. “Door zijn jarenlange ervaring in business development, zijn we ervan overtuigd dat hij een relevante toevoeging is op ons team. Met hem aan boord zij we in staat om nog verder te groeien in zowel de Benelux als daarbuiten, en kunnen we voorop blijven lopen in de SD-WAN-revolutie.

Over Videns IT Services

Videns IT Services levert veilige, intelligente en application-aware netwerkoplossingen die zich flexibel aanpassen aan bedrijfswensen. Videns IT Services gebruikt next-generation netwerkproducten en software-defined WAN-technologie om volledige en OpEx-based services te leveren in geheel Europa. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland opgericht door een team ervaren netwerk- en IT-professionals met ruime internationale ervaring. Videns IT Services streeft ernaar de grootste regionale, onafhankelijke leverancier te worden van application-aware netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen. Meer informatie is te vinden op www.videns-it.comTwitter en LinkedIn.