Corne de LoosUtrecht, 13 maart 2017 – Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, breidt zijn team uit met een Lead Network Architect. Per 1 maart 2017 wordt deze functie ingevuld door Corné de Loos. In die rol is hij met name verantwoordelijk voor het oppakken van architecturale vraagstukken bij grote klanten, die zowel technisch, organisatorisch dan wel program management-gerelateerd kunnen zijn.

Corné (46) legde de basis van zijn carrière met een studie Informatica. Daarna deed hij in de loop der jaren met veel zelfstudie extra kennis op op het gebied van netwerken. Dat resulteerde in functies als IP Designer, Network Consultant, Network Engineer en Network Architect bij onder andere Huawei, Vizada, Orange Business Services en BT Global Services.

Corné: “Als Lead Network Architect bij Videns IT Services krijg ik de kans om uitgebreid te werken met SD-WAN, een interessante technologie die veel kansen biedt op de markt. Het is een veelzijdige functie die, doordat Videns IT Services een relatief klein bedrijf is, bovendien veel zelfstandigheid biedt. En last but not least is Videns IT Services natuurlijk een bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is. Ik kijk er dan ook erg naar uit om de komende tijd een mooie rol in die ontwikkeling te spelen.”