Utrecht, september 2017 – Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, breidt zijn team uit met Thomas Jongerius (30). Op 1 september is hij bij Videns begonnen als Senior Network Engineer. Met deze uitbreiding van het team is Videns in staat voorop te blijven lopen in de SD-WAN-netwerkrevolutie die momenteel gaande is.  

Thomas JongeriusAls Senior Network Engineer is Thomas Jongerius verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van een aantal lopende projecten met partners Aryaka, InfoVista, VeloCloud en Zscaler. Voor zijn overstap naar Videns was hij Network Consultant Engineer bij Cisco Systems en Network Engineer bij Yaworks. Vanuit daar is hij gedetacheerd geweest bij onder andere Ziggo/UPC en Equinix Managed Services. “Ik was op zoek naar een jonge, dynamische en innovatieve organisatie waarin ik veel kan betekenen en veel bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheden heb. Videns voldoet perfect aan dit plaatje”, aldus Jongerius. “Bovendien loopt het bedrijf in Noord-Europa voorop in de SD-WAN-ontwikkelingen. Ik ben blij dat ik daar deel van mag uitmaken.

Over Videns IT Services
Videns IT Services levert veilige, intelligente en application-aware netwerkoplossingen die zich flexibel aanpassen aan bedrijfswensen. Videns gebruikt next-generation netwerkproducten en software-defined WAN-technologie om flexibele en proactief beheerde diensten te leveren aan organisaties die wereldwijd actief zijn. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland opgericht door een team van ervaren netwerk- en IT-professionals met ruime internationale ervaring. Videns streeft ernaar de grootste onafhankelijke leverancier van next-generation netwerkdiensten in zijn regio te worden. Meer informatie is te vinden op www.videns-it.comTwitter en LinkedIn.